torsdag 22 september 2011

Mitt i ett mörker

Har klarat av höstens första mörker. Imorse när ja åkte till jobbet var det mörkt ute och nu ikväll när jag kom hem från jobbet var det mörkt. Ser verkligen inte fram emot vinterns mörker.

Blev en tidig morgon, kl 6 gick ja ut genom dörren o strax innan 10 i 7 var ja på jobbet, sen har det jobbats hela dagen lång, vid 5 i 7 ikväll blev det att åka hem. Innan dess så hanns de me o hämta (eller ja Victor fick den stora äran) en tidig kvällsmat på Stångebro Gatukök, grillspett, pomme o tzakziki! De behövdes för o orka me resten av kvällen. Maria hade gjort en rejäl insats under dagen medans ja har hängt i telefonen så när ja skulle hjälpa till me de sista efter mat-pausen så var allt nästan klart! Men ja tror äntligen vi är i fas på nästan alla håll o kanter, de är nästan så de är färdig städat oxå! Nu kan Ulrika komma tillbaka från semestern ;)
"Ikväll" har ja inte gjort nånting, slängde mej rakt ner i soffan när ja kom hem o snart sover jag! Övertid är så skoj!

Imorn hoppas ja att ja orkar upp, men det är ju fredag o alla vet ju att det är fredagsfika på fredagar och sen är det nästan helg! Kan hända att det blir kalas på lörda ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar