fredag 13 maj 2011

Kajen!

Jahopp mina inlägg från de senaste dagarna verkar ha gått spårlöst upp i rök! Kul!

Igår kom pappa förbi o ja bjöd på lite kycklingkebab från Filmstaden för att fira födelsedagen. Mamma va upptagen me jobb o brorsan tränade fotboll så då passade ja på. Presenten levereras på sönda när pappas födelsedag firas på riktigt.

Ida har de flyttats o burit på jobbet. Efter ett års tjatande så har vi äntligen fått lov att lämna våra arbetsplatser på kajen o flytta in i ett eget rum (våra ordinarie platser har vi kvar en våning upp för telefonsvarandet). Det har burits o släpats o skruvats för att flytta skrivbord, stolar, hyllor ,tv-apparater och skruvat ihop nya bord som hittats ett antal meter upp. Ett antal irritationsmoment har de blivit för min del under dagen men säg en flytt som går smärtfritt!

Lite tråkigt är de allt för kajen e ju trevlig på sommaren me portarna som kan öppnas upp för att få lite sol o värme, att sola på trappen och att prata med Pera. Alla samtal med våra chaufförerna, vissa trevligare än andra ;) hihi, som kommer förbi kommer ju saknas, mina kära arbetskamrater och jag har ju tom lyckats skrämma iväg en oxå, iaf är det så ryktet går ;) Helt o hållet borta kommer de ju inte gå o hålla sig så ett o annat besök kommer det bli! Hönorna måste ju hälsa på ibland!

Ja kommer definitivt inte sakna vintrarna där, 11grader varmt o blåst e ingen höjdare! Nu blir de varmare vintrar! Och ljudnivån, härligt me lite lugn o ro nu.

Hursomhelst så är ja helt slut i ryggen nu ikväll så nu blir de soffläge resten av kvällen så ja orkar med att ha lite helg oxå!
Imorn blir de fika me tjejerna och sen på kvällen lite schlager o vinmys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar