onsdag 4 maj 2011

Ett smart val

Igår tyckte jag att det var en jättebra idé att ge mej ut o jogga ida så tycker ja inte att de va en lika bra idé.
Att jogga i sig är en jättebra idé, jag är stolt över mej själv att jag klarar det och att jag orkar. Det inte så jättesmarta valet är att jag gör det "hemma" dvs att ja springer en runda på asfalt. Tar ja mej bara i kragen så är det inte så jättesvårt att ta seg till tvåoenhalvan i Abborreberg, där tror ja rent generellt är bättre oxå, lite backar kan väl aldrig vara helt fel heller?
Ida så har ja iaf fått ont i knät o de kom bara sådär plötsligt när ja satt på ett "bord". Jag skyller hursomhelst de på min joggingrunda på asfalt igår.
De va nästan så att ja inte orka tvätta ikväll, ja greppar varje halmstrå för att få slippa springa upp o ner i trapporna ikväll haha. Men ja tvinga ner mej nu.

Ida så har M & F på jobbet varit lediga, lyx eller? Nä ja tror att de är bättre o jobba nu när de inte är toppenväder! Ja fick iaf jättetrevligt sällskap i form av Fija ida, alla fick helt plötsligt en aura av glädje omkring sig ida när hon var på jobbet, allt blev så mycket bättre, iaf enligt henne själv ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar