söndag 28 april 2013

Tandläkare

Imorn börjar veckan med ännu ett tandläkarbesök. Och några kronor fattigare blir jag. Hade tänkt skjuta upp det till efter London, men glömde helt bort det så nu blir de o ta sej upp imornbitti istället för att få lite sovmorgon o kunna titta på ett färskt Revenge eller OUAT-avsnitt till frukosten och bara njuta av att börja sent på måndagar. Har nog tänkt mej ett träningspass efter jobbet imorn, ja borde verkligen göra det. Får se om ja håller mitt ord till mig själv.

Idag har vi bokat en tripp till Gotland. 5 nätter i juli ska spenderas på ön. Blir en tidig morgonfärja från Nynäshamn och sen en färja hem på sen em till Oskarshamn. Vi passar på o se på båda färjelägrena!
Vi passa på o boka lite boenden också så första natten är bokad på ett vandrarhem i Visby och lyxen att frukost ingår lyckades vi med, även 5e o sista natten blir i Visby men då på annat vandrarhem. Andra natten ska spenderas på Fårö. Sen har vi 2 nätter som är inte planlagda än får se vad vi hittar på tills dess. Jag brukar aldrig vara så här planerad till sommaren. Och som vi sa, vartannat år i Sverige, vartannat år på chartersemester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar