måndag 1 april 2013

Påsk

Dem här dagarna ha bara seglat förbi, snart är påsken slut och en ny arbetsvecka börjar.

Långfredagen spenderades med en förhoppningsvis nystart. En powerwalk Smedby-runt med Runkeeper som har hafts ett tag men börjades användas först då. Det gav lite extra motivation som ja hoppas håller i sig. Det fixades o pysslades hemma för att få lite ordning i röran.

Påskafton blev en vilodag men även lite träningsvärk fanns efter mitt powerwalkande. Det sista piffet fixades, dammsugaren o moppen åkte fram och kvällens mexikanskt inspirerade Taco-påskmiddag förberedes. Föräldrar o bror + tjej kom förbi och det åts tacos och tacogratäng o London diskuterades, resväskor mättes och lite godis åts.

Annandagpåsk vaknades upp till begynnande huvudvärk och en seghet i kroppen så det blev frukost och sen sängen igen. Tog en promenad ut till Lindö och Påskmiddagen hos släkten, Kalkon, potatis, sås, gud så gott det var. Mättheten satt i flera timmar. Somna i sängen när ja kom hem och sen blev det lite film.

Annandag påsk, denna dagen, var tanken att "Abborrebergs-spåret" skulle "springas men väl där var tanken på att vara som "Bambi på hal is" var inte alls lockande så det blev en sväng på gatorna istället, och det är inte min favorittur precis men bättre än ingenting. Carro kom förbi (och hade ja inte motivation innan så fick ja det av henne!!!) och det blev lunch på stan, sommarplaner diskuterades, nya vinklar ficks och lite shopping på det. Jag som hade shoppingförbud! Men lite fynd  har väl ingen dött av!!
Nu blir det tv o soffan resten av kvällen för att ladda för en ny vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar