söndag 31 oktober 2010

Grabbfest

Igår fick ja hänga på brorsan på fest hos en av hans kompisar. Det var en ny erfarenhet! Ja i dubbel bemärkelse! Ja o bror brukar inte va på samma fester och sen att hamna på fest med 4st 25åriga grabbar de va även de en ny erfarenhet... tror ja! En riktig grabbfest! Trevligt hade ja iaf me brorsan o hans kompisar. Lite annorlunda mot "mina" vanliga fester men gör man aldrig nåt nytt så vet man aldrig vad man missar haha ja ett försök till att vara lite filosofisk!

Det drogs vidare mot Grand där ja mötte upp J och sen blev de dans, prat, drink, varv o ja dans igen. För att få uppleva detta så fick de spenderas 1.5 timme i kö. Min bror, han lyckades komma lite före men å andra sidan så fanns de dem som stog i kö i 2 timmar o då e 1.5 timme liiiiite bättre ;)
Men varför stängde Grand 3??? Har de aldrig hört talas om vintertid???

Som vanligt blev de ett MC besök efteråt, en promenad i regn o ja en liten kö men sen blev de att sätta sej o få i sig lite. Tog en sväng förbi brorsan för att hämta upp mina grejer som ja lämnat där innan ja hoppa in i en taxi för att ta mej hemåt.

Tack kära bror för en toppenkväll o att ja fick hänga på dej o dina vänner :)

Och J, supertrevligt på Grand!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar