lördag 28 april 2012

Sånt är livet!

Precis som rubriken så började det sms ja fick av Peo när ja va på väg hem igår. Det fortsatte med you win some you loose some. 

Det var en del av en konversation av mitt otroligt dumma val att hoppa av bussen ner till resecentrum och istället vänta på SAABbussen. Det valet baserades på de 2 påsarna ja bar på och att ja kommer nästan ända hem med bussen och med tåget måste ta en spårvagn och en promenad för att komma hem.

Hursomhelst förutom att sitta och vänta på SAABbussen i en kvart så var bussen 10 minuter försenad och därför fastna den för ett tåg. Sen så börja den krångla, vi åkte sakta, vi öka lite, sen sakta igen och sen stopp. Bussen gick sönder, så där blev vi stående på motorvägen, en fredag 10 i 5 då ja redan borde varit hemma. Tur i oturen så blev vi efter 5 minuters väntande uppplockade av en annan buss på väg till Norrköping, så det blev bara o traska vidare till nästa buss och till slut så kom ja hem ändå!

Det här att bussar går sönder är inget ovanligt, linje 74 verkar vara den linje som ligger längst ner på prioriteringslistan. Olika bussar från dag till dag, den ena sämre än den andra. Minst en gång i veckan är den försenad om den ens dyker upp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar