lördag 11 september 2010

IKEA

Igår blev de o besöka Linköping City på lunchen! Vi skulle till Subway men deras toast var trasig o vem vill äta på Subway om man inte får mackan toastad? Så det blev Ghingis istället, buffé e ju gott de med!

På eftermiddan så fick ja mej ett ryck o kom på att ja ville åka till Ikea så det blev en sväng till Ikano-huset efter jobbet, där gick ja runt i butikerna en sväng för att sen styra in på Ikea.


Fija på jobbet hade en så otroligt fin tröja på sig på jobbet igår som ja oxå blev otroligt sugen på att ha. Så när ja såg att BikBok fanns på Ikano så va ja bara tvungen att gå in o köpa mej en egen, ni ser den här till vänster, blev en grå! Så ja hoppas att ja överlever jobbet på måndag och inte blir anklagad för att ta ännu en "grej" ;)
Tack för inspirationen!

På Ikea blev de inga större grejer köpta. Lite ljus till hösten o ljusfat, magneter, databräda o kryddburkar.
Var evigheter sen ja va på Ikea o att bara få gå igenom o titta på alla grejer i min egen takt o plocka lite smått här i där :)

Bild: Bikbok

När ja va klar styrde ja mot Lindö för lite kvällsmat, traditionen är igång igen! Däremot så somna ja i soffan redan halv 8!!!! Så blev en tidig kväll för mej!

2 kommentarer:

  1. Du kommer bo i den där koftan, det gör jag! haha.. kommer jag bli ännu mera hjärtkrossad än i fre när ja kommer tillbaka imorgon?

    SvaraRadera
  2. Nä, mena bara att ja "tog" koftan :)

    SvaraRadera