onsdag 22 juli 2009

Norrköping - Gällstad tor

Igår vid halv 8 kom brorsan o hämta upp mej o iväg bar de i en Volvo v70. Lite klimatanläggning o farthållare e aldrig fel o de fick ju en full tank på köpet i slutändan!
De blev frukost i bilen o bananätande samtidigt som det lyssnades på Absolute Dance Summer 2009, riktigt bra skiva de där. Vid 9tiden eller strax efter, en bit efter att vi passerat Jönköping blev de en grillad med bröd på 7eleven innan vi hoppade in i bilen inför den sista biten, som tog lite längre än beräknat efter att kartläsaren fick lite problem o navigerade fel vilket ledde till att vi åkte på en liten grusväg full me hål ett bra tag innan vi kom ut på en "lite" större väg. Men vi fick se lite fina grönområden, bonngårdar o hästar och även ett rådjur mitt på vägen. Fram kom vi iaf o shoppingen började på Lager 157, nya favoritaffären tror ja minsann. Det var iaf i den butiken som den mesta shoppingen hände. Näst på tur var Vagabond, Scorette, inredningsaffär o flera andra. Var riktigt duktig på att vara smakråd till brors skjortköp om ja får säga de själv ;) Lunch blev de på Sibylla o efter de lite mer shoppinging innan de bar iväg hemåt me stopp på Brahehus för köp av polkagris o Ikea för köp av galgar.
En riktigt trevlig dag hade bror o jag me shopping o utan bråk, men en hel del skratt särskilt när en viss person skulle justera sätet i en kvart o backa ut från parkeringsplatsen vid hemfärden utan att lägga i backen. Det får vi ta o göra om snart!

Kan verkligen rekommendera ett besök på Gällstad om någon har vägarna förbi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar