söndag 5 juli 2009

Kolmårdens Djurpark

Ida har dagen spenderats på Kolmårdens Djurpark. Mamma har fått sin Mors Dag - present!

Det har knallats uppför backar, nerför backar, på stigar, de har tittats på djur o åter djur, bla björn, varg, elefant o delfin. Kameran glömdes hemma :( men några bilder har tagits med den dåliga mobilkameran. Nu ska bara brorsan hitta sin mobilsladd så ja kan "blåtanda" över bilderna till han o sen lägga in dem på datorn. Såna projekter blir de om man inte har en egen sladd...
Perfekt väder för ett djurparksbesök var de. Lagom värme o sol. Lagom me folkm oxå, ingen trängsel. Vi hitta ett bord i solen där vi åt några mackor. Delfinshowen var enda stället med mycket folk. Kö i ca 20-30 min innan de öppna i värmande sol. Enda gången vi klaga på värmen. Delfinshowen va inte den bästa. Lite för mycke trams, men barnen gilla väl de, lite väl mycke Markoolio. Va bättre när ja såg den senast för 4år sen, bättre uppbyggt. Men delfinerna var duktiga!!! Efter delfinshowen så drog vi oss mot de som ännu inte setts o sen mot utgången.
Avslutade dagen på Restaurang Sjöstugan med god mat. Där började de mulna på o blev lite kylig o på vägen hem me bilen kom regenet. Vi hade verkligen tur me vädret i dag :)
Nu e ja helt slut o ska slappa i soffan resten av dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar