lördag 18 juli 2009

Lörda utan planer....

Blir kvar i Arkösund ida med, har lite hemlängtan men då det inte händer nåt kan jag lika görna vara kvar då vädret ska bli sämre from imorgon efter va ja har hört. De gäller o passa på o njuta av solen!
Ja har däremot lite hemlängtan, eller inte hemlängtan kanske, snarare så att ja vill att nåt ska hända! Är uttråkad av att bara vara "hemma", behöver ha lite "äventyr", men får vänta några veckor så ska de säkert hända lite skoj :) Ser fram emot vår "resa" Carro!!!

Får se om de blir en Göteborgstripp framåt höstkansten me tjejerna på jobbet. Och om de blir nåt av den kryssning som Annika o Cicci pratat om. Den som lever får se :)

Ida e de Arkömästerskap i Kubb på campingen. Att vuxna männiksor kan ta en lek på så stort allvar, skulle kunna tro att det är VM allraminst. Men det är det väl för vissa människor!!!
Sen 11 har de hållts på o spela för fullt, musik har spelats, lite alkoholhaltiga drycker har säkert druckits o korv har ätits. Inga större intermezzon än men dan e inte slut än!

Själv så har ja ägnat dan åt att läsa skvallertidningar hihi

Imorn blir de hemfärd iaf, ska se om tavlan äntligen ska bli uppspikad på väggen, klockan bli flyttad o sladdar äntligen bli dragna ordentligt till "nya" stereon.
Ska försöka hinna me en sväng på stan oxå, funderar på ytterligare en klänning från Gina Tricot men i en annan förg den här gången. Vet inte om de fortfarande finns kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar