måndag 25 juli 2011

Fikalunch

Har spenderat några timmar på stan me Lisa, Camilla o Annika, blev en fikalunch på Lindahls/Brödernas - tydligen så heter de inte Fräcka Fröken längre utan Brödernas, mackorna var som tur var desamma :) Sen blev de en shoppingrunda, inga fynd för mej o de blev de obefintliga shoppingkontot glad över :) Destomer för Camilla som fynda en massa!
Lite shopping blev de ändå men de va nödvändigt, linserna är slut så va tvungen o fylla på förrådet men de blev rabatt :) Sånt tycker ja om!

Boka en tid oxå, så nu ska ja fixa naglarna! Ja har vart lite emot de innan, lägga pengar på sånt men nu när ja äntligen fått dem lite långa så vill ja fortsätta ha dem så. Och de e ju sköra o delar sig hela tiden så nu e projektet att de måste hålla fram tills den bokade tiden, lycka till me de! Sen ska de förhoppningsvis hålla!

Avsluta de hela me en mjukglass me Camilla o ja tror verkligen att min 5minuters cykeltur på vägen hem gjorde susen så ja förbrände hela glassen!

Blev lite hotellprat me Rosie oxå innan ja kom hem, vi har bott jättenära varann i över ett halvår men de e första gången vi springer på varann!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar