torsdag 10 september 2009

Uppbokad?

Känns som om ja har en lite planerat nu under höstkanten.

Först ut är lite party hos Lisa i helgen. Kul o träffa tjejerna igen, va länge sen sist! Singstar?

Den 3/10 är det dax för Ladies Night med Marie, Anna, Sandra & co. En liten bit mat innan minglet ska vi nog hinna med oxå. Ska bli så skoj!

Den 23/10 är det Champions of Rock med Annika. Även där skulle de inte va helt fel med en liten matbit innan. Ska bli så underbart o få gå o höra Peter Johansson, Kerry Ellis o Nina Söderqvist sjunga Queen. Lite besviken är ja tyvärr över att Mazz Murray inte är med :( Tror hon hade varit väldigt bra, men nu e de Nina S istället.

Den 30/10 är de planerat för en LG Afterwork, ja e sugen på att dyka upp men beror på hur uppslutningen blir. Sist i Norrköping var de jättetrevligt!

Helgen efter det vecka 45 är det lite preliminärbokat party med Madde på jobbet. Hoppas att det blir av, har pratats om det länge nu! Och att de blir lite uppslutning!

Nån gång under hösten är det även en annan liten aktivitet bokad, ska bli skoj, men säger inte för mycke om en viss person är inne här o läser ;)



En liten kryss skulle inte heller vara helt fel o komma iväg på. Behöver lite miljöombyte känner jag. Men ska det hända måste jag nog ta tag i det och vet inte om jag orkar.
En chartervecka vore ju ännu bättre, men vart finns kompisarna som vill åka? Ja de verkar inte existera :(
EFTERLYSNING!!! Charter någon?

Funderar även på en liten BW weekend, en natt eller två. Tänkte om kanske mamma var intresserad om ja hitta nåt trevligt hotell. Men svårt, mycket annat runtomkring nu.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar