lördag 5 september 2009

Nu i helgen är de fix i lägenheten som gäller. Ja har hela helgen på mej. De behövs, har inte hunnit så långt än, tar alldeles för många pauser ;)
På sönda kväll ska de iaf vara fint. Nåt annat gillas inte.

Känner att ja behöver den här helgen och bara ägna den åt mej själv o ingen annan.
har varit alltid nåt någon helg och även fast det inte varit jobbigt egentligen så kände jag att jag behövde en helg utan några planer.

Hela veckan har de varit mycke strul me grejer på jobbet o jag har inte gjort så mycket annat än att komma hem o vara helt slut.
Lite annat har ja hunnit me iof. I måndas träffa ja Anna o lilla Wilma, en sån söt liten tjej. En promenad blev de o sen hem o sätta igång me tvätten.
Tisdan blev de ÖBshopping ;) Onsdas blev de en välbehövlig promenad, märker verkligen att de går mot mörkare tider. I somras gick ja ofta ut o gick runt 20, 21 tiden utan problem. Nu känner ja inte riktigt för att gå den rundan så blev att gå promenaden upp, hamna till slut vid idrottsparken o då va de mörkt, sen blev de Albrektsvägen hem o de kändes ptroligt långt. Efter de var ja helt slut o somna i soffan :) Torsdas var de optiker tid inbokad o sen bio me Carro. Sommaren me Göran va slut så de blev Beck istället. Lite wok blev de oxå! Och igår så började Annas Ego-helg!!!!!

Har försökt komma igen me att vara nyttig men det har inte gått så bra. Lite fusk har de blivit men efter imorgon ska det vara slut me sånt. Strikt GI-ätande igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar