söndag 26 december 2010

Julen 2010



Julafton spenderades i Lindö med föräldrar o bror.
Julfrukost med hela familjen. Ja kom självklart före bror, men de va å andra sidan ingen överraskning.

Sen lite julbak till eftermiddan.







Alla julklapparna ligger under granen o bara väntar på att få öppnas men först blev det lite Grötlunch me massor av kanel o socker o Julmust på de.
Julmaten klarades av redan den 23e på kvällen, precis så som de alltid brukas göra.






Ingen tomte tittade förbi i Lindö, tur att en annan som ställde upp som tomtens hjälpreda nu när tomten inte hade tid.






Nu skulle man kunna tro att julen är slut när det är tomt både under granen o i fåtöljerna men inte hos oss inte!








Till kl 15 o Kalle Anka åks de vidare till släkten i andra änden av Lindö för julfirande me släkten. Dit hittade däremot tomten o de uppskattades nog av kusinbarnen :) Julmat åts och sedan var det dax för det årliga julklappsspelet!




Juldagen spenderades till efter lunch i Lindö tittandes på ugglor. Det är nog första gången ja ser en livs levande uggla, men nån gång ska va den första så.
Sen bar det av hemåt för o fixa de sista innan det skulle bege sig till Johanna för lite vindrickande innan Louis De Geer o Palace Juldagsfest skulle besökas. Otroligt god mat bjöds de på o me både nya o gamla ansikten, ett riktigt trevligt gäng va de. Och en massa nostalgi. Hade glömt hur otroligt skoj de va o dansa på "schlagergolvet" o vilken bra musik de bjöds på, på den tiden när Palace fortfarande fanns. Vi drog igång dansgolvet rejält när ingen annan ville dansa, får se om vi fastna på en bild eller inte, risken finns. Tre våningar me barer o dansgolv var de och 2000 pers, inte undra på att de va svårt o hitta folk! En helkväll blev de o ingen e ett större frågetecken än ja på hur ja lyckades orka me 8timmar! Men har man skoj så har man...

Annandagen så sovs de bort en hel del tid, vakande o såg Änglagård. Kände att frisk luft behövdes o tog mej ut. Slutade med att stan besöktes o att ja kom hem med ett antal reapåsar. Var kanske inte riktigt meningen men de blev ju fynd. Nu ska ja sätta mej o se på Änglagård Andra Sommaren och ladda för att se Änglagård Tredje Gången Gillt på Bio.

Imorn är det tebax i verkligeheten igen o jobbet. Lugnt hoppas ja på då de är en hel del semestrar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar