söndag 1 januari 2012

Välkommen 2012 må du komma me lycka o välgång!

Nu är det nytt år, 2012! Det nya året firades in med mina föräldrar. Skönt med att bara ta det lugnt i trevligt sällskap, lite skillnad mot de senaste åren.
Vädergudarna ansåg tydligen att det kommit tillräckligt med snö under 2011 så de släppte på me nytt direkt när det blivit 2012! En promenad me snön rakt i ansiktet, ja de blev kallt men ändå föredrar ja de än regnet som ja traska runt i me Marie senare på em :)

Jag hoppas verkligen att 2012 har bra grejer me sej för slutet på 2011 var inte på topp. Har kämpat mej genom december me massor av jobb o nästan inget ledigt men nästa jul så är de ju en massa ledigt så hoppas på att man har ett jobb då o får vara ledig.
När det gäller jobb så har ja nog beslutat mej för att tacka nej, ja vill inte ta ett sådant "erbjudande" där de erbjuder ingenting. Ja chansar på o hålla mej kvar o går de så går de, annars går de inte. Är verkligen tråkigt när ja innan såg en möjlighet o tyckte till viss del att det skulle bli intressant o så blir de som de blir.
Hoppas på nya möjligheter i den kategorin under 2012.

Ja vill resa, så ja hoppas på åtminstone något sådant!

Ja vill ha en ny lägenhet, de e inget ja tror ja kommer lyckas me, är alldeles för kräsen ;)

Imorn börjar ja de nya året med en sorglig händelse men finner styrka i att det på ett sätt var vad hon ville :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar