fredag 25 mars 2011

Nya skor

Ja har intakat mig själv den senaste veckan att ja inte ska ut o shoppa så fort lönen kommer, att ja ska försöka spara litegrann, ja ska ju ändå till Ullared om 2v. Men va gör ja? Jo ja ska ju bara kolla litegrann. Går det att kolla? Nä de går ju inte alltid det.
Ja börja me en sväng förbi Plantagen som firade 25års jubileum o kom därifrån med 2 blommor o krukor, inte så jätteonödigt kanske o de blev ju fint på borden. Fortsatte mot Maxi där ja blev otroligt stolt över mej själv ;) ja gick endast o titta o tog på kläderna i alla affärer men sen så råkade ja gå på de dära skorna som ja tittat på förut o var bara tvungen o testa dem igen så nu e ja en stolt ägare av ett par platåsandaler till sommaren. Kan inte sommaren komma nu så ja får använda dem!!!
Ja så va de me detta köpstopp i början av månaden, men nu ska ja inte köpa en grej förräns Ullared. Ja ska fasen lyckas!

Nu är de ju faktiskt helg oxå, fortsatte helgen me o hämta upp brorsan o sen blev de mat i Lindö för i titta in det nya köket. Superfint har de blivit! Blev ett kort besök för brorsan ville hem så ja fortsätter fredasmyset i min soffa, lite Lets Dance o sen blir de nån bra (förhoppningsvis) film.

Imorn fortsätter allvaret med några timmars jobb på hotellet på eftermiddan. Innan dess ska de hinnas med en promenad, förhoppningsvis en lång en... och kvällen kanske ett party, ja har inte bestämt mej än...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar