söndag 16 maj 2010

Tankar om det liv som varit

Tänk alla människor som du glömt bort i ditt liv, helt plötsligt finns dom där på internet och du börjar tänka på allt som varit. Att fejjan har blivit en del av ditt liv gör att fler av dessa människor dyker upp. Det är både på gott och ont för ibland nås du av människor som du inte alls vill ha med att göra.

Ändå är de roligt o hitta dessa bortglömda personer som fanns i ditt tidiga liv, hur de ser ut nu och vad de gör.
Vad du gör av det är en annat projekt. Kommer de här människorna ihåg dig bara för att du kommer ihåg dem? Vissa har kanske gjort ett avtryck i ditt liv men har du gjort det i deras. Det är inte alls säkert!

Ida såg ja en klasskamrat från låg o mellanstadiet på fejjan, senast ja såg honom var på studentveckan o innan dess hade jag nog inte sett honom sedan jag var 12-13 år. Han fanns kvar i den personen ja såg på bilderna som fanns där.

Det får mej egentligen att fundera på vad har hänt, hur har alla dessa människor har det nu och vad som passerat i deras liv.

Sen finns det dem som ja absolut inte vill ha med att göra längre o absolut inte förstår varför de lagt en vänförfrågan till mej. Det är förhoppningsvis bara få undantag för de allra flesta vet ju vad som har passerat i våra liv och kan de inte förstå vad det var som var förut så blir det som det blir helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar