lördag 24 oktober 2009

Champions Of Rock

Igår var bästa kvällen på länge! Helt underbart.
Grejer hände de hela tiden!

Sitter o lyssnar på skivan nu o den går inte på låg volym!!!

Började me en promenad till god middag på Manesa me trevligt sällskap, får inte glömma Rune o Gun hihi. Vi hamnade på samma restaurang borden brevid varandra, skulle till samma ställe o sitta på samma rad. Och sen den låååånga taxiskjussen runt hela stan ;)

Champions Of Rock i Stadium Arena, in på toan o direkt när vi kom ut blev vi "påhoppade" av NT för att vi va så "fina", Annika fick ihop de riktigt bra o efter några omtagningar av kortet så kan man ja nu säga att ja e "Känd från NT".

Ett glas vin i baren hanns med innan platserna på andra raden letades upp o Peter Johansson drog igång en otroligt bra konsert. Känns som att nu så går ingenting att jämföra med honom, han gjorde det så bra. Vilka röster!!! Peter Johansson, Kerry Ellis, Nina Söderqvist, kören, bandet gjorde det till en helt oförglömlig kväll. Det kommer ta lång tid innan någona annan toppar det här. Och andra raden parkett, så nära, vilken upplevelse. Får ut så mycket mer av konserten när du e "där".

I pausen hanns de me ett glas vin o sen blev de "ståplats" & ömmande händer resten av kvällen!!! De gick bara inte o sitta ner.

Lite kö för att komma ut, ett toabesök utan kö, till Rock Shopen för att köpa skivan även de utan kö o sen till signgeringen för att få lite autografer. Vem kan låta bli när det är så bra??? Max 5min väntan o lite nervositet. Ja va så inne i allt att ja inte ens sa Hej till Peter Johansson! Va e de me mej? Men ja sa iaf att de va otroligt bra! Lite roligt var att basisten Neil Murray sa att han sett oss från scenen när han signerade min skiva! Fick världens chock o visste inte va ja skulle säga, fick iaf ur mig att de hade vart jättebra. Gu va kul de va att han sa de!!!
När väl signeringen va klar va de ingen kö till jackan o snart va v i ute o på väg på en lång promenad hem!

Bästa kvällen på länge. Ni som inte sett Champions Of Rock vill ja bara säga; GÖRT!!!!

Hade tänkt avsluta me en liten bild men ja får de inte o fungera så de blir en länk istället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar